Tropical

Tropical Soft Line Africa Herbivore M 250ml

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 6
ID: 1597
Produkta kods: 67574

14.75€
(Bez PVN: 12.19€)

Piegādes iespējas

      

Specifikācija

Barības tips: Grimstoša
Barības veids: Gabaliņas
Barību izmantošana: Zāļēdājiem
Zivju izmērs: 1-10cm
Zivju suga: Cihlidas

Preces apraksts

Premium mīksta barība grimstošu čipsu veidā zālēdājiem un visēdājiem Āfrikas zivīm

Āfrikas zālēdājas zivis galvenokārt ir Trofeus no Tanganjikas ezera un daudzas no Mbuna grupai piederošajām sugām no Malāvijas ezera. Terminu Mbuna var tulkot kā "akmens nokošana zivīs", kas lieliski raksturo šo zivju barošanās uzvedību. Parasti Mbuna cichlids tiek klasificētas kā zālēdājas zivis, taču tas ir liels vienkāršojums. Patiesībā šo cichlids uzturs ir ļoti daudzveidīgs, un, izlemjot tos audzēt akvārijā, jums rūpīgi jāpārbauda, ​​kādas ir konkrētas sugas ēdiena izvēles.

Inovatīvo Soft Line granulu barību akvārija zivīm zivis viegli ēd un absorbē. Šo produktu augstās hidrostabilitātes dēļ tie saglabā formu ūdenī, un to pietūkums ir samazināts līdz minimumam. Augstā barības hidrostabilitāte ierobežo barības vielu nokļūšanu akvārija ūdenī un neizraisa duļķainību. Granulu sastāvā ietilpst siļķes, kuru olbaltumvielām ir lielisks aminoskābju profils, vēžveidīgie, kas bagāti ar nepiesātinātām taukskābēm un hitīnu, vairāku veidu aļģes un Hermetia illucens kukaiņu kāpurus par lielu enerģijas devu. Turklāt Soft Line granulas palielina zivju izturību, pateicoties tādām sastāvdaļām kā dabiskie imūnstimulatori - beta-glikāns, ķiploki, prebiotikas no aļģēm un C vitamīns.

Soft Line pārtikas produkti ietver arī interesanto planktonisko vēžveidīgo calanus (Calanus finmarchicus). Tas ir astaksantīna avots, olbaltumviela, kas bagāta ar neaizvietojamām aminoskābēm un nepiesātinātām taukskābēm, ieskaitot omega-3. Mīkstās barības ēdiens, pateicoties tā maigajai tekstūrai un izmantoto sastāvdaļu bagātībai, ļauj dabiski barot zivis, vienlaikus nodrošinot barošanas komfortu akvārijam.

- mīksta barība grimstošu čipsu veidā zālēdājiem un visēdājiem Āfrikas zivīm

- satur aļģes (Spirulina platensis 20%, Laminaria digitata 4,1%, Chlorella vulgaris 2,8%, Lithothamnium calcareum 1,2%), kas, cita starpā, ir olbaltumvielu, minerālvielu, imunitāti atbalstošu vielu un prebiotiku avots.

- regulē gremošanu un novērš gremošanas trakta iekaisumu, jo tajā ir liels šķiedrvielu (ieskaitot augļus un jauno lucernu), vēžveidīgo hitīna un aļģu hlorofila saturs

- uzlabo zivju krāsu

- atbalsta tauku metabolismu.

Sastāvs: aļģes (Spirulina platensis 20%, Laminaria digitata 4,1%, Chlorella vulgaris 2,8%, Lithothamnium calcareum 1,2%), augu produkti (ieskaitot jaunos lucernas dzinumus 8,6%), augu olbaltumvielu ekstrakti, augļi 2,3%, graudaugi, zivis un citas zivis produkti (siļķu milti), mīkstmieši un vēžveidīgie (ieskaitot krila miltus 6%, kalmāru miltus 4%, jūras ūdru miltus 1,7%), kukaiņi (kukaiņu kāpuru milti 5%), raugu, eļļas un taukus, minerālas izcelsmes barības sastāvdaļas.

Analītiskās sastāvdaļas: kopproteīns 40,0%, eļļas un tauki 8,0%, kopšķiedra 5,5%, mitrums * 10,5%.

 
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
JBL Artemio Set JBL Artemio Set 52.49€ 61060
2
Tropical Ichtio-vit 1000ml Tropical Ichtio-vit 1000ml 10.25€ 77006
5
Tropical Tubi Cubi Tropical Tubi Cubi 4.55€ 01133
16
Tropical 3-Algae flakes 250ml Tropical 3-Algae flakes 250ml 6.55€ 77164
5
Hikari Vibra Bites XL 125g Hikari Vibra Bites XL 125g 10.89€ 22221
3

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi