Aquarium Systems

Aquarium Systems Instant Ocean Salt 2kg

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 1
ID: 1104
Produkta kods: 218035

7.49€
(Bez PVN: 6.19€)

Piegādes iespējas

      

Preces apraksts

Aquarium Systems plašā bioloģiskā un zinātniskā programma, īpaši ar zinātnisko darbu inkubatorā, kur Aquarium Systems speciālisti ir atveidojuši miljoniem tropu jūras zivju, ir ļāvusi izstrādāt un pilnveidot formulu, kas atbilst nebrīvē turētu jūras organismu vajadzībām.
Katra Instant Ocean izmantotā sastāvdaļa ir rūpīgi atlasīta un pārbaudīta. Katra partija tiek analizēta, lai nodrošinātu, ka visi svarīgie elementi ir nevainojami sajaukti. Katra partija tiek nepārtraukti uzraudzīta arī laboratorijas ūdens sistēmās, kurās ir delikāti jūras dzīvnieki un augi, jo dzīvie organismi vienmēr ir visjutīgākie kvalitātes rādītāji.

Temperatura         SPECIFIC GRAVITY     CALCIUM      MAGNESIUM       KH
         25°C           1,024     400 mg/l          1250 mg/l         8°dH

Pielietojums:
Izlietot 5 minūšu laikā

Sabalansēts sāls
Piemērots tikai zivīm vai tvertnēm ar vairākiem koraļļiem (zemas barības vielu sistēmas

Aquarium Systems ir izstrādājis un piedāvā produktus akvārijam jau vairāk nekā duci gadu. Atvērts pirms vairāk nekā 40 gadiem un strādājot kā jūras pētniecības institūtu laboratorijas centrs, Aquarium Systems izstrādāja slaveno uz sintētiskām sastāvdaļām balstītu sāli - Instant Ocean, kura sastāvs bija maksimāli pietuvināts dabiskās jūras vides sastāvam. Tas bija novatorisks izrāviens sāls tirdzniecības komerciālajā virzienā, līdz šim visi produkti tiek radīti uz šīs receptes bāzes.

Uzņēmums Aquarium Systems bija pirmais, kas uzsāka lielāko publisko akvāriju netālu no Niagāras ūdenskrituma. Tajā tika izmantots tikai sintētiskais jūras sāls un tehnoloģijas, kas ļāva izveidot jūras zivju audzēšanu rūpnieciskā mērogā. Un šodien uzņēmums katru gadu ražo miljoniem augstas kvalitātes ķīmisko produktu partiju, rifu un ķīmisko sāli, aprīkojumu terārijiem un akvārijiem, tostarp inovatīvus termostatus.

Uzņēmuma birojs un rūpnīca atrodas Francijā, Lotringā.

Starp daudzajiem dabas resursiem Lotringai ir arī lielas ģeoloģiskas izcelsmes akmens jūras sāls rezerves. Šīs rezerves veidojās jūras applūšanas un pēc tam iztvaikošanas dēļ, kas notika mezozoja laikmetā. Sāls ieguve šajā reģionā aizsākās pirms mūsu ēras.

Šīs jūras sāls rezerves sniedzas 200 km attālumā no Dieuze-Lunéville uz austrumiem, kur tas atrodas salīdzinoši tuvu virsmai, un līdz Šampaņai rietumos, kur tas nolaižas līdz 1500 m dziļumam.

Vidēji gadā saražo aptuveni 2 600 000 tonnu jūras sāls, kas paredzēts rūpniecībai un cilvēku patēriņam.

Ievērojot ilgtspējīgas attīstības politiku, Aquarium Systems izvēlējās videi draudzīgu jūras sāls ieguves vietu (mazāk nekā 80 kilometrus no Sarrebourg), kas garantē produkta uzticamību un tādējādi vēl vairāk samazina tā transportēšanas izmaksas.

Uzņēmums Aquarium Systems, garantējot 100% franču kvalitāti, ļāva baudīt jūras akvāriju ne tikai ar tropiskām zivīm, bet arī ar rifiem, koraļļiem, kas ir ļoti pieprasīti profesionāļu vidū.

Aquarium Systems jau sen ir starptautiski atzīts par galveno sāls piegādātāju zooloģiskajiem dārziem un akvārijiem visā pasaulē.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Seachem Reef Buffer 500g Seachem Reef Buffer 500g 21.00€ 06760-500g
2
Aquarium Systems Reef Crystals Salt 20kg Aquarium Systems Reef Crystals Salt 20kg 83.00€ 216031
7
Seachem Reef Zooplankton 250ml Seachem Reef Zooplankton 250ml 28.90€ 15160
3
Jebao/Jecod DCP10000 Jebao/Jecod DCP10000 181.00€ JDCP10000
1
Seachem GarlicGuard 250ml Seachem GarlicGuard 250ml 12.99€ 01760
6

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi